Ute & Inne



* Fejk blondiner som bara är ute efter uppmärksamhet och som inte har någon mode känsla för fem öre.
Blondinbella var blond, men hon var naturligt blond och inte något jäkla missfoster som gör vad som helst för att få killar. Killar är inte ALLT dom är mycket men inte hela världen bara kanske hälften xD
* Sola i solarium är så ute, jag tycker inte som super bitcharna Kissie och Dessie, dom ser bara fejkade ut i sin fejk bränna. Dom har för mycket pengar och solar under ett fejkat ljus i stället för att sola lite i riktiga solen. Och dessutom kommer dom få hudcancer!
*Högklackat på dom som varken passar i det(kan nämna ett par men vill inte såra dom) och som inte kan gå i dom. Det ser bara fejkat och störigt ut. Visst man får längre ben men och det slutar bara med att folk kollar snett och pratar bakom ryggen på en när man inte kan gå i dom. Haha, kan själv inte gå i klackskor, föredrar ett par snygga sneakers eller lågklackade vinterskor xD
* Banta kanske verkar som bra, men när du sedan börjat kan du ofta inte sluta, anorexia.nu, och när du sedan börjar äta igen går du fort upp i vikt igen så det funkar inte. Ät bra(snark tycker vissa, men det är jätte gott) och motionera(jag cyklar träningscykel t ex xD)

Det var allt för den här gången på UTE listan, snart kommer så inne ^^
Okej den kommer direkt efter xD



* Te & Doftljus
är super mysigt när det är kallt och snön (förhoppningsvis) kommer. Ingenting är mysigare än att sitta framför datorn med en stor kopp te och känna lukten av doftljusen ^^ Det slår det mesta. Doftljus är inte speciellt dyrt, och om man köper dom på t ex Åhléns så kan man köpa doftljus som räcker länge och som kanske kostar 30 kr. Det är ett bra sätt att rädda planeten, mindre ström går åt :) (Som te tänker jag självklart på chailatte också det funkar minst lika bra <33)
* Snö när man är hemma är underbart, det snöade imorse när jag igentligen ska vara i skolan men jag är sjuk :(
Det är så mysigt när det ligger ett tjockt lager snö överallt och man inte ser dom typ döda träden -.- tyvärr stängs inte skolorna i Sverige när det är snö som dom gör i vissa länder. Men alla går inte i skolan, och förutom när vi har typ 3 prov/vecka så är det ganska roligt där. T ex så finns det några som är roliga att prata med, och några som är mindre roliga -.-. och en en läcker kille som heter .......(haha trodde ni att jag verkligen skulle säga det xD)
* Egobilder/fjortisar okej jag har fjortiskompisar, men vissa blir så egotripppade. Det är bara töntigt att gömma sig bakom 3 kg foundation och ha 2 kg mascara. Sluta, jag har pratat med typ 20 killar och 2 tycker det är snyggt resten skitfult. (se det som bevis ett)
Ska lägga upp 2 bilder så får ni se själva vad ni tycker och andra! Sluta ta ego bilder, eller sluta inte, men gör det inte hela tiden, en egobild på nätet och den finns kvar för alltid. Pick your choose. xD



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0