Bloody Mary

Ni har säkert hört talas om den äckliga drinken Bloody Mary!?
Men har ni hört talats om Bloody Mary, spöket. Det sägs att om man ställer sig framför en spegel och säger bloody mary, snurar ett varv och sedan säger du bloody mary igen och uprepar det tills du ser henne i spegeln.
Antingen så dödar hon dig direkt eller så tar hon tag i dig med sina blodiga händer och du blir så rädd att du hamnar i koma. Du ligger i koma i 4 dagar, sedan dör du...

HISTORIA:
Mary föddes i en liten stad och bodde med sin mamma och pappa. Men hon hade fått en sälsynt sjukdom, som var dödlig och smittsam. Hennes pappa som var läkare förklarade henne som död när hon hamnade i koma för att ingen annan skulle bli smittad. Hon begravde henne levande utanför huset. Men, på graven fastsatt i jorden satt en klocka fast på pinne. Pappan hade satt fast ett snöre runt Marys handled. Så om hon skulle vakna så skulle dom höra det.
Så en natt, började klockan ringa. Men hennes föräldrar sov så djupt så dom märkte inget.
Dagen efter gick pappan ut för att kolla till henne som vanligt, då han fick syn på klockan som låg på marken.
han började riva upp jorden för han ville få tag på henne innan hon var död, men hon var redan död. Och inte nog med det. Hela hon och vägarna på kistan var alldeles blodiga, och hennes naglar var borta. Dom satt i locket på kistan..

Så vad tror ni hände? Om ni inte kallar på henne och håller er levande tillräckligt länge för att prata med henne så får ni aldrig reda på det.....


Kommentarer
Postat av: Emma Andersson

Hej mickan! Jag är inte helt säker på hur jag ska svara på ditt inlägg. Såg inga bilder på din blogg heller så jag vet ju inte hur pass duktig du är! :) Men de tips som alltid brukar funka är ju att öva. Annars kan jag tipsa om att köpa en stumpf, alltså en typ av penna gjord av papper som man använder för att göra skuggor. Den hjälpte mig mkt! Om du redan använder en sån som säger jag bara: våga skugga! använd mkt kontraster o glöm inte att öva på proportioner o liknande! :) Lycka till!!

2010-02-11 @ 23:54:08
URL: http://artery.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

hoppas du har en bra fredag? (:

2010-02-12 @ 15:02:13
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: MALINHE |foto|

Sv: tack! :D

2010-02-12 @ 16:11:14
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: MALINHE |foto|

SV: hhhi :)

2010-02-12 @ 16:23:05
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

hehe läskigt :p

2010-02-13 @ 00:13:02
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: julie

skumt men endå coolt undra om JAG ska hålla mig levande eller bara se henne och dö?

:)

2012-01-28 @ 12:47:39
URL: http://julimsp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0